Consultant
 

> over U-C WEBS

> projecten

> veelgestelde vragen

> lezingen en presentaties

> artikelen

> partners

 

 

Veelgestelde vragen

Vragen die ons als Internet consultant wel eens gesteld worden:

  1. Waarom zou ik een Canadees Internet bedrijf in de arm nemen?
  2. Maar ik kan U-C WEBS niet ontmoeten...
  3. Welke banden bestaan er tussen U-C WEBS en Nederland?
  4. Hoe zit het met het tijdsverschil?
  5. Kan ik in Euro's betalen?

Antwoorden:

Waarom zou ik een Canadees Internet bedrijf in de arm nemen?
De wereld is tegenwoordig zo klein. De kosten van telefonie zijn sterk gedaald - al helemaal als er via het Internet gebeld wordt via een Voice over IP (VoIP) dienst als Skype. Als Nederlanders in Canada kennen we zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige Internet omgeving erg goed. Een vers perspectief is zeker voor usability erg prettig: het vergroot de objectiviteit van de consultant.

Does your website suck? (...people in) - ww.u-cwebs.com - (519) 787-7612

Maar ik kan U-C WEBS niet ontmoeten...
Advies geven over website optimalisatie, en websites evalueren, kan prima op afstand. We hebben de meeste van onze consultancy klanten nog nooit ontmoet. Ze zitten dan ook vaak ver bij ons vandaan: Engeland, Californië, New York... Wel zijn we van plan om minimaal één keer per jaar een bezoek aan Nederland te brengen om onze klanten te bezoeken. Of een presentatie of lezing te geven.

Welke banden bestaan er tussen U-C WEBS en Nederland?
Eigenaren Nardo en Wies Kuitert zijn Nederlanders, die in 1999 naar Canada geëmigreerd zijn. We hebben een Nederlandse bank en werken voor de Nederlandse markt voornamelijk met Nederlandse partners. Ook is het de bedoeling om minimaal één keer per jaar een bezoek aan Nederland te brengen om onze klanten te bezoeken.

Hoe zit het met het tijdsverschil?
U-C WEBS zit in Fergus, Ontario, Canada. Ongeveer een uurtje van Toronto. Het tijdverschil met Nederland is 6 uur: als het in Nederland 1 uur 's middags is, is het bij ons 7 uur in de ochtend. Maar we staan vroeg op! In principe zijn we de hele Nederlandse middag voor u beschikbaar.

Kan ik in Euro's betalen?
Ja, hoor. Wij zullen u in Euro's factureren, en u kunt het verschuldigde bedrag op een Nederlandse bank overmaken. Lekker gemakkelijk!

 

home | usability | vindbaarheid | web design | consultant | partners | tips
contact us | links | site map | privacy

U-C WEBS levert vele web site optimalisatie diensten, zoals usability consulting en website promotie (voor een betere positie in de zoekmachine). Ook kunt u bij ons terecht voor een editable website, webshop of een competitor analyse.

 

Logo U-C WEBS

 
COPYRIGHT © U-C WEBS 2001-. All rights reserved.